Понякога изпитваме разочарование и неудовлетвореност след посещението при фризьора. Или цветът

...
Понякога изпитваме разочарование и неудовлетвореност след посещението при фризьора. Или цветът
Коментари Харесай

Най-подходящите дни за посещение на фризьора през май

Понякога изпитваме отчаяние и незадоволеност след визитата при фризьора. Или цветът не се е получил, или косата ни е не е с мечтаната форма и дължина.  Но множеството от тези проблеми могат да бъдат избегнати, в случай че се вслушате в препоръките на звездите. 
Ако желаете косата ви да наподобява съвършено след визитата при фризьора, добре е да се съобразите с лунния календар и да изберете допустимо най-подходящия ден за разкрасяване.
Неподходящи дни за посещаване на фризьора през май:
 Колко постоянно би трябвало да се подстригваш съгласно косата Колко постоянно би трябвало да се подстригваш съгласно косата
Поддържаната коса е извънредно значим фактор за положителния външен тип, а фризьорите – едни от най-значимите хора в живота ви, които...
На 5, 6, 11 и 31 май е по-добре да не вършиме нищо с косата си. Последствията няма да бъдат приятни: пърхот, загуба на разтегливост. Също по този начин, подстригването на тези дати може да повлияе отрицателно на вашето здраве. Мнозина могат да изпитат нараснала отмалялост и експанзия. 
Ако въпреки всичко обичате да рискувате, можете да се запишете час при коафьор на 16, 17 или 23 май. Но това не са най-благоприятните дни за опити с прическата, тъй като косата ще бъде непокорна и сложна за обработка. Също по този начин има късмет да си навлечете неприятен шанс в персоналния живот, тъй че звездите предлагат да изберете друга дата за посещаване в салона. 
Кога е добре да посетите фризьора през май:
Периодът 7-10 и 27-30 май се смята за безпристрастен. Тези дни са подобаващи за необикновени и дръзки опити, които ще се окажат сполучливи. Според лунния календар промяната във визията, направена на тези дни, ще провокират нови ярки събития в живота ви. 
 Поверия за косата и за какво да НЕ се подстригваме сами Поверия за косата и за какво да НЕ се подстригваме сами
Едно от най-разпространените поверия споделя: не би трябвало да се подстригвате сами, защото ще привлечете редица беди. Нека разберем за какво с...
Подходящи дати за подкастряне през май:

Промените във външния тип сигурно ще ви донесат наслада и задоволеност на 12-15, 19-21 и 26 май. Това е идеалното време за посещаване на фризьорския салон. Косата ще стане по-здрава и обемна, ще стартира да пораства по-бързо. Но бъдете деликатни на 15 май. Доверете се на умел коафьор, с цел да избегнете разочарованията. 
Най-благоприятните дни за подкастряне през май:

Можете умерено да планирате посещаване на фризьорския салон на 18, 22, 24 или 25 май. Дори да имате проблематична коса, в края на процедурата ще останете удовлетворени от резултата. Също по този начин, смяната в имиджа ще има удобен резултат върху взаимоотношенията ви с другите. 

Още от ПОЛЕЗНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР